Kaas

Product-afbeelding-banner
Kaas
Product beschrijving

Kazen van bij 't Fijnproeverke

Wie lust nu geen stukje kaas? Op de boterham, bij het aperitief, kazen zijn er voor elke gelegenheid. Doorheen de dag, van ontbijt, tot middagmaal en avondmaal, en eventueel een stukje kaas als tussendoortje? Kaas kan overal worden gebruikt, ook bij het bereiden van gerechten, vaak een onmisbaar product in de keuken. Bij het fijnproevertjhe houden we net zoals jou van kazen. We hebben harde kazen, zachte kazen, halfharde kazen en blauw geaderde kazen. Ben je op zoek naar iemand die voor jou een heerlijke kaasplank op tafel tovert? Vraag gerust hier meer info! Bij 't fijnproevertje kan je jouw kaasplank komen ophalen op een van de weekmarkten, of gewoon bij ons thuis in Zele.

Assortiment

Producten

Harde kaas

  • Beemster belegen
  • Beemster jong
  • Beemster half belegen
  • Oudendyck belegen
  • Oudendyck jong
  • Oud Brugge
  • Leerdammer
  • Comté
  • Gruyere
  • Parmesan
  • Brokkelkaas
  • Cheddar
  • Old Amsterdammer
  • Chester

Zachte kaas

  • Brie
  • Brie de Meaux
  • Brie met Pesto
  • Brie met roomkaas
  • Brusselse kaas
  • Camembert
  • Cremeux de Jura
  • Brugse Blomme
  • Explorateur
  • Chocokaas
  • Geitenkaas jong
  • Geitenkaas rosso
  • Geitenkaas met honing
  • Vers geitenkaasje
  • Tolko Ananas
  • Montagnard
  • Delice de Bourgogne
  • Chamois d'or
  • Platte kaas
  • Platte kaas met kruiden
  • Antwerps pikantje
  • Wijnendale

Blauw geaderde kaas

  • Deense Blauwen
  • Gorgonzola
  • Cambozola
  • Roquefort

Halfharde kaas

  • Emmentaler
  • Passendaele
  • Vlaskaas
  • Mosterdkaas
  • Nazareth light
  • Tomme du Larzac
  • Manchego
  • Chaumes
  • Rambol met noten
  • Rambol met kruiden
  • Pierre Joseph
Seizoensproducten
Niet alles op deze pagina is het hele jaar door bij ons verkrijgbaar. Bepaalde creaties worden gemaakt met seizoens gebonden ingrediënten of speciale producten die niet altijd op voorraad zijn. In de meeste gevallen kunnen wij je een fijn proevertje als alternatief aanbieden.