De troeven van ’t Fijnproevertje


BESCHIKBAARHEID

Doorheen de week kan je ons terugvinden op een aantal lokale markten. Kan je ons echter niet bezoeken op een marktdag, dan kunnen bestellingen steeds afgehaald worden op ons thuisadres. Op die manier kan ook jij lekker genieten van al ons lekkers.

SPECIALITEITEN

Kom en ontdek de specialiteiten van het huis. Onze zwarte en witte pensen zijn befaamd in de wijde omgeving van Zele. Daarnaast kan je bij ons terecht voor dagvers gehakt en américain natuur. Wil je afhalen bij ons thuis of op de markt? Alles kan, het volstaat om hier je gegevens achter te laten.

KWALITEIT

’t Fijnproevertje is trots op zijn verse producten. Ontdek bij ons een uitgebreid assortiment kaas, charcuterie (fijne vleeswaren) en huisbereide schotels. Heb je binnenkort een feestje en wil je je gasten verwennen met een heerlijke kaasschotel, of een Breugel festijn? Op zoek naar iets bijzonders? We hebben voor elke gelegenheid wel iets om je gasten een onvergetelijke lekkere avond aan te bieden. Kwaliteit gegarandeerd, gestoeld op meer dan 30 jaar ervaring!