Gehakt & américain

Update: 09/08/2021

Dagvers gemengd gehakt

Vanuit mijn atelier in Zele bereid ik elke dag vers gehakt. Ons gehakt bestaat uit een mengeling van runds- en varkensgehakt. Heb je zin in een heerlijk gehaktbroodje van eigen bodem? Ook die bieden we je dagvers aan op de markt, of bij ons thuis. Het vlees van onberispelijke kwaliteit wordt dagelijks door de vleesmolen gedraaid om jouw te voorzien van lekker gehakt, voor al je bereidingen, of gewoon op de boterham met een lepeltje mosterd.

Américain natuur

Heb je zin in steak tartaar? Kom dan zeker langs voor een heerlijke portie américain natuur. Ook deze pure bereiding wordt op dagelijkse basis vers bereid in ons atelier in Zele.

Préparé van het huis

Onze voorliefde voor het bereiden van vleeswaren gaat nog net een stapje verder. Naast het dagverse gehakt maken we ook heerlijk verse américain préparé. Geen voorverpakking die kan tippen aan onze bereiding.

Seizoensproducten

Niet alles op deze website is het hele jaar door bij ons verkrijgbaar. Bepaalde creaties worden gemaakt met seizoens gebonden ingrediënten of speciale producten die niet altijd op voorraad zijn. In de meeste gevallen kunnen wij je een fijn proevertje als alternatief aanbieden.